De echte Aziatische keuken volgens top-chef David Chang van de succesvolle restaurantketen Momofuku
Momofuku is een fenomeen. Het boek is van David Chang, chefkok van de Momofuku bars en bekroonde restaurants in New York. Er is een Momofuku Noodle Bar, de Ssäm Bar, Ko, en de Milk Bar.
Het Momofuku kookboek verteld het verhaal achter de chef maar laat vooral zijn kookkunsten zien. Uitgedrukt in recepten natuurlijk.
Chef-kok David Chang heeft zijn eentje een revolutie ontketend in New York met zijn gebruik van gewaagde - onbekende - Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, zijn kennis en kunde van de Ramen noodles, Japans "streetfood" en zijn grondige toewijding aan varkensvlees.
Dit is een must-read voor iedereen die echt geniet van voedsel.
Bekijk hieronder een paar recepten uit dit unieke kookboek. Van links naar rechts: Octa vinaigrette dressing, gebraden kip, groenten in zuur, varkensvlees voor ramen noodles en gestoomde broodjes en als laatste het recept voor de broodjes zelf.
€ 34,99
Levering via bol.com
Momofuku is een kookboek van David Chang.