Claudia Roden haalt herinneringen op in landen waar ze eerder al bestsellers over schreef.
Claudia Roden keert in Duizend-en-een Smaken terug naar de keuken van Turkije, Libanon en Marokko. In de jaren zestig was ze er al eerder met haar boek 'De keuken van het Midden-Oosten', een bestseller, een ongeëvenaarde klassieker. Mooi is haar speurtocht naar de ontwikkeling van deze keukens.
Het resultaat is een eerbetoon aan de culinaire tradities en de moderne keuken van deze Arabische landen. Het gaat langs de zoete deegwaren uit Libanon, naar onmiskenbare smaken en specerijen van Marokko. Rozenwater, kaneel en scherpe chillies zijn goed aan haar besteed. Claudia Roden schreef in haar onnavolgbare stijl een enthousiast en beeldend boek vol verhalen, herinneringen en verrukkelijke gerechten.
€ 49,00
Levering via bol.com
Duizend-en-een smaken is een kookboek van Claudia Roden.