Een boek vol beproefde recepten die op authentiek wijze bereid zijn. En authenticiteit, dat is iets wat je proeft, wat je ruikt, iets wat eten echt lekker maakt.
Stuffed Vine Leaves Saved My Life gaat over de familiekeuken van Nadia Sawalha.
Sawalha groeide op in een Anglo-Arabisch gezin en leerde van jongs af aan het belang van een goede en gezonde maaltijd voor het gezin. De mantra was altijd 'Goed eten, gekookt met liefde, voedt de ziel als het lichaam'.
Ieder recept uit het boek Stuffed Vine Leaves Saved My Life heeft al eens op de keukentafel van de familie Sawalha gestaan. Vele van de recepten zijn al generaties doorgegeven binnen haar familie. Een boek vol beproefde recepten dus, en niet te vergeten authentiek. En authenticiteit, dat is iets wat je proeft, wat je ruikt, iets wat eten echt lekker maakt.
Het kookboek biedt een heerlijke recept voor gebraden kip, met ui en een veelvoud aan allerlei specerijen. De falafel uit dit boek is een must, de lekkerste die er is. En ieder gerecht heeft als belangrijk ingredient een verhaal, over de familie, over de oorsprong van het gerecht, etc.
Kortom: boeiende verhalen en de lekkerste recepten!
€ 24,95
Levering via bol.com