Kylie Kwong reist langs de perfecte dumplings van Shanghai, de momo's van Tibet en de noodles in Xi'an.
In het prachtige kookboek Mijn China neemt Kylie Kwong de lezer mee op een culinaire reis door China. Kylie verkent de smaken, de geuren en de eetgewoonten van dit immense land.
Kylie Kwong reist langs de perfecte dumplings van Shanghai, de momo's van Tibet en de noodles in Xi'an. In 88 authentieke Chinese recepten wordt de lezer meegevoerd door een boek vol reisverhalen en de mooie fotografie van Simon Griffiths.
In Australie had Kylie een kookprogramma op TV wat gebaseerd was op dit kookboek.
Mijn China won in Australië al een prijs voor beste Chinese kookboek, werd door de New York Times als een van de interessantste nieuwe kookboeken getipt en kreeg een Gourmand World Cookbook Award voor beste culinaire reisgids. Uit het juryrapport: ‘Dit is Kylie’s vierde kookboek en tevens haar beste, waarin ze de lezer meeneemt naar het China dat zij kent, liefheeft en respecteert. Een genot om te lezen; de belofte van het ‘feest voor alle zintuigen’ op de cover wordt waargemaakt door de uitmuntende boekverzorging, schrijftalent, ware emotie en prachtige fotografie.’
€ 119,99
Levering via bol.com
Mijn China is een kookboek van Kylie Kwong.