Na het succes van De Zilveren Lepel kon De Zilveren Lepel Pasta niet uitblijven. De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.
De Zilveren Lepel is het standaardwerk voor de Italiaanse keuken. En pasta daarvan de basis.
De Zilveren Lepel Pasta gaat juist daar op in. Een boekwerk gevuld met 360 pastagerechten en veel informatie over alle verschillende soorten pasta. De verschillende pastasoorten worden voorafgegaan door waardevolle informatie over herkomst, uiterlijk, betekenis van de soortnaam en meer. Alles komt in dit boek aan bod.
Het kookboek heeft een praktische indeling in enerzijds droge pasta - met een onderverdeling lange en korte pasta - en anderzijds verse pasta, onderverdeeld in ongevulde en gevulde vormen.
De receptenlijst naast het standaard register maakt het doorzoeken van het boek makkelijk.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta waardevolle tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed deeg te maken en de pasta te bereiden zoals ze dat in Italie doen.
€ 54,99
Levering via bol.com
De Zilveren Lepel Pasta is een kookboek van Editors van Phaidon Press.