De regionale keukens van Indonesie

Cover van De regionale keukens van Indonesie

In De regionale Keukens van Indonesie leidt Sri Owen de lezer door de verschillende eilanden die Indonesie vormen. Zij doet dit aan de hand van verhalen over cultuur, traditie en natuurlijk aan de hand van traditionele Indonesische gerechten.
 
Sri Owen schrijft al jaren over de gastronomische cultuur van haar vaderland. Altijd is zij trouw gebleven aan de originele Indonesische keuken, in haar ogen een 'bedreigde keuken'.
 
De regionale Keukens van Indonesie is hierdoor wel een boek waarvoor een bezoek aan een toko noodzakelijk is. De ingredienten zijn niet voor alle Nederlanders bekend maar Sri Owen is wel in staat je de keuken te leren. Ze bespreekt de kruiden, de groenten en de technieken en gids de lezers naar de authentieke Indonesische keuken.

€ 29,50

Levering via bol.com

De regionale keukens van Indonesie is een kookboek van Sri Owen.

  • ISBN: 9789060974025
  • Ingebonden Gebonden
  • Pagina's: 304 pagina's
  • Jaar van uitgave: 1995