Vegeterranean

Culinair, vegetarisch, Italiaans

Cover van Vegeterranean

Op een heuvel in een olijfboomgaard in Umbrë, Italië staat de Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische hotel ter wereld. Hier serveren Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simöes authentieke Italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend!

Wat Vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, terwijl recepten als Fagottini di Pasta Sfoglia Farcite con Couscous (bladerdeegenvelopjes met couscousvulling) en Cappucini di Asparagi (asperge-cappuccino) laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden.

Het boek Vegeterranean van Alberto Musacchio en Malu Simões is in de prijzen gevallen bij de Gourmand World Cookbook Awards 2008 in de categorie ‘Best Translation Cookbook’. In Engeland won het de ‘Best Vegetarian Cookbook’ award.

Tevens is Vegeterranean bekroond met Het Lintje van de Boekverkoper 2009.

€ 19,99

Levering via bol.com

  • ISBN: 9789061128861
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 300 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2008