De warmte van het land de stijl van de stad
In La Cucina d'Abruzzo staan het leven en vooral de culinaire roots van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio centraal; de eigenaren van het succesvolle en geprezen traiteur- en cateringbedrijf Mondo Mediterraneo in Amsterdam.
Giancarlo en Gemma groeiden beiden op in Abruzzo, een streek in het zuid-westen van Italië; zij op het platteland, hij in de stad. Dit contrast in achtergrond vind je terug in hun receptuur. Gemma's culinaire benadering is er één van no-nonsense en het werken met eerlijke, traditionele ingrediënten, terwijl Giancarlo's gerechten zich vooral kenmerken door verfijning en mondaine flair. Wat hun recepten gemeen hebben is dat ze vrijwel allemaal makkelijk zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen te maken zijn.
Het boek is geschreven door Sanne Dirkzwager en Stephanie Rammeloo, alle recepten komen van Giancarlo en Gemma. Het boek is mooi vormgegeven, met foto's die je uitlokken zelf de keuken in te duiken. Heerlijke recepten met bijpassende foto's.
€ 42,75
Levering via bol.com