Grand Livre De Cuisine

Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

De wereldberoemde Franse chef-kok Alain Ducasse is van mening dat het voedsel alle zintuigen op hoort te wekken.

In het prachtige Grand Livre De Cuisine neemt hij ons mee op een culinaire reis voor zowel oog en mond. In dit kookboek deelt hij de culinaire ervaring, kennis en liefde van ingrediënten die hij gedurende zijn 25 jaar ervaring heeft opgebouwd.

Grand Livre De Cuisine bevat 700 recepten uit de Franse en de Mediterrane keuken. De receptuur is gebaseerd op 100 basisingrediënten en het gebruik 10 grote kookstijlen. Elk gerecht is volledig beschreven en aanwijzingen voor bijgerechten zijn goed aanwezig. Interessant zijn ook de instructies de voor hele menu's worden gegeven.

Een bijlage biedt een zeer complete encyclopedie van ingrediënten. Grand Livre de Cuisine is geïllustreerd met meer dan 1.000 foto's en originele tekeningen. Een onmisbaar naslagwerk en inspiratie voor vele chefs en amateurkoks.

€ 52,95

Levering via bol.com

Grand Livre De Cuisine is een kookboek van Alain Ducasse.

  • ISBN: 9782848440545
  • Hardback Gebonden
  • Pagina's: 1079 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2007