Goed koken

Goed koken en wat je daarvoor moet weten

Cover van Goed koken

Goed koken en wat je daarvoor moet weten kun je bij het klaarmaken van alle gerechten gebruiken. Het is een handzame gids waarin moderne ontdekkingen in de culinaire wetenschap zeer toegankelijk vertaald worden naar praktische tips die voor iedere kok nuttig zijn.

Goed koken is geen kookboek, maar een gids die de je helpt de weg te vinden in het groeiende aanbod van ingrediënten, receptuur en keukenapparatuur, om je in staat te stellen betere gerechten te serveren.

Deze nieuwe McGee is geschikt voor amateurkoks die hun kennis willen vergroten, thuiskoks die betere gerechten willen maken en chef–koks die streven naar perfectie in hun restaurant.

'Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Goed koken van Harold McGee werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden.' (Wine & Food Professional)

'Bijna zou ik kunnen overwegen met mijn eigen vraag-en-antwoordrubriek te stoppen.' (Johannes van Dam)

 

€ 34,50

Levering via bol.com

Goed koken is een kookboek van Harold McGee.

  • ISBN: 9789046805756
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 552 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2010