De Franse keuken volgens topkok Alain Ducasse
Ducasse - Flavors of France is de engelse editie van Mijn Franse keuken van topkok Alain Ducasse.
Alain Ducasse behandeld zijn meest dierbare culinaire thema’s. Deze hebben te maken met de Middellandse Zee en het zonnige zuiden van Frankrijk, waar hij opgroeide.
De producten en gerechten uit die streek spelen de hoofdrol in zijn boek. Alles draait bij Ducasse om authenticiteit, esthetiek en de identiteit van 'zijn' Zuid-Franse streek. Verder worden ook zijn reizen, de seizoenen en tradities worden behandeld.
Zijn fabelachtige kennis blijkt niet alleen wanneer hij vertelt over ganzenlever of tarbot, over rundvlees of kreeft, maar ook wanneer hij op gepassioneerde wijze tuinen, materialen en objecten, kunst en ambacht, geuren en parfums omschrijft.
In Mijn Franse keuken neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.
€ 149,95
Levering via bol.com
Ducasse - Flavors of France is een kookboek van Alain Ducasse.