Italiaanse nagerechten beschreven door Gina DePalma. Lezers die op zoek zijn naar een grondige inleiding tot Italiaanse nagerechten kunnen niet zonder Dolce Italiano.
Gina DePalma is banketbakker in Manhattan's Babbo, de thuisbasis van de Italiaanse gerechten van Mario Batali.
In Dolce Italiano beschrijft DePalma meer dan 90 heerlijk recepten voor een breed scala van traditionele en authentieke Italiaanse lekkernijen, zoals chocolade en Venetiaanse Appeltaart biscuitjes van Sesam en witte rijst. Gina DePalma schrijft ook verhelderd over technieken en ingrediënten, met inbegrip van onmisbare producten als honing, ricotta, mascarpone en grappa. Let vooral op het hoofdstuk over gefrituurd snoepgoed. Heel apart, maar erg lekker!
Ook haar obsessieve pogingen om de beste ricotta taart te maken zijn heerlijk om te lezen. En natuurlijk vult ze dit hoofdstuk aan met recepten.
Een uniek boek. Lezers die op zoek zijn naar een grondige inleiding tot Italiaanse nagerechten kunnen niet zonder Dolce Italiano. De toewijding van Gina DePalma in dit onderwerp is ongeëvenaard .
€ 29,99
Levering via bol.com