De traditionele Marokkaanse keuken

De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika

Cover van De traditionele Marokkaanse keuken

De keuken van Marokko kent door zijn rijke en diverse culinaire geschiedenis en de invloeden uit zowel het Oosten, het mediterrane gebied als Afrika, een aantal van de meest verleidelijke gerechten die men zich kan bedenken.

De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit dit Noord-Afrikaanse land. Enekele voorbeelden:

  • Zalouk - een pittige salade van tomaat en aubergine
  • Harira - De bekende lamsvleessoep met kikkererwten en komijn
  • Mzouwej - Gegrilde sardines met chermoula

In dit land met zijn majestueuze steden uit de tijd van de oude dynastieën, tot de woestijn met zijn oases met dadelpalmen, is de sfeer van de middeleeuwen en die van de moderne tijd met elkaar verweven. Dit geldt ook voor de culinaire cultuur – middeleeuwse gerechten met een moderne draai – heerlijke traditionele recepten boordevol smaak en en een lust voor het oog.

 

 

€ 15,50

Levering via bol.com

De traditionele Marokkaanse keuken is een kookboek van Ghillie Basan.

  • ISBN: 9789048301034
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 159 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2009