Cucina

The Regional Cooking of Italy

Cover van Cucina

La Cucina, The Regional Cooking of Italy, bevat ruim 2.000 recepten uit alle regio's van Italie.

De Accademia Italiana Della Cucina is een instituut dat zich inzet voor het behoudt van de traditionele Italiaanse keuken.

Het instituut heeft alle regionale keukens onderzocht en in kaart gebracht. Met meer dan 7.000 medewerkers is de Italiaanse keuken tot in de kleinste dorpjes gedocumenteerd. La Cucina is het werk dat uit dit onderzoek is voortgekomen. Elk recept is voorzien van de regio van herkomst, de ingrediënten en zelfs de technieken die gebruikt zijn. Ook de laatste verschillen per regio. En dat is juist hetgeen dat dit boek zo speciaal maakt, zo compleet zijn kookboeken zeer zelden. 

Het boek is een uitstekende dagelijkse bron voor recepten. Met echte Italiaanse recepten als witte bonen en andijvie Soep, polenta met tomatensaus, en kip met citroen en kappertjes. Voor het gebruiksgemak zijn er vier verschillende indexen. La Cucina is een essentieel referentiepunt voor de bibliotheek van elke kok.

€ 30,00

Levering via bol.com

  • ISBN: 9780847831470
  • Hardback Gebonden
  • Pagina's: 928 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2009