Dit is Keller op een speelse manier. Hij serveert hamburgers, stampotten en geroosterde lamsbout.
Het nieuwe boek van Thomas Keller gaat over de Amerikaanse keuken, bekeken door de ogen van een topkok. Het boek is geschreven voor de thuiskok, de eerste keer dat Keller dit zo duidelijk doet.
In Ad Hoc at Home wordt Keller geinspireert door het menu van zijn informele restaurant Ad Hoc in Yountville. Hij behandeld meer dan 200 recepten van familiemaaltijden.
Dit is Keller op een speelse manier. Hij serveert hamburgers, stampotten en geroosterde lamsbout. Soms lijken de ingredienten bedoeld te zijn voor een truckerscafe, maar Keller laat zien dat het best thuis op tafel mag staan. Het boek gaat ook goed in de diepte met kooktechnieken.
Normaal zou er niet snel een Amerikaans georiënteerd boek verschijnen in deze online winkel. Vaak zijn ze iets beperkt, en vallen ze tegen als je gerechten klaarmaakt. Voor Thomas Keller wordt graag een uitzondering gemaakt.
Bekend om zijn boeken voor chef-koks (Bijvoorbeeld Under Pressure, over de Sous vide techniek)is hij met Ad Hoc at Home een mooie dwarsstraat ingeslagen. Basislessen van een chefkok, informele recepten voor familiemaaltijden en rundvlees met Stroganoff voor in de lente. Een goed boek, met een knipoog.
€ 36,42
Levering via bol.com
Ad Hoc at Home is een kookboek van Thomas Keller.