Vegetables from an Italian Garden

Vegetables from an Italian Garden is een geweldig boek voor iedereen die graag zijn eigen eten verbouwd, of daar interesse in heeft. In het laatste geval zal Vegetables from an Italian Garden je zeker over kunnen halen!

Cover van Vegetables from an Italian Garden

De Italiaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan (seizoens-)groenten en het gebruik daarvan in eenvoudige, maar zeer smaakvolle gerechten. Vegetables from an Italian Garden heeft een schat aan geweldige authentieke recepten voor een zeer groot scala heerlijke groenten.

Vegetables from an Italian Garden is ingedeeld op de seizoenen en biedt uitgebreide informatie over de verschillende groentesoorten die dan in seizoen zijn. Per soort behandeld dit boek de bekendste rassen, het uiterlijk, het bewaren en alles wat u moet weten om de smaak maximaal naar voren te halen.

Natuurlijk worden de recepten niet vergeten. 400 authentieke recepten begeleiden de groentensoorten. Interessant detail is dat de recepten vaak echte klassiekers uit Italie zijn. Een paar voorbeelden die zeker het proberen waard zijn: Crema di Fredda Cetrioli - Koude crèmesoep van komkommer, Belga Brasata Gratinata in Forno - Gratin van andijvie en de decadente Pure Tartufato, een puree van aardappelen met truffel.

Als extraatje biedt dit boek een seizoensgebonden gerechtenkalender, en een tijdspad voor de moestuin, met alle zaai en oogstperioden in een oogopslag. Een geweldig boek voor iedereen die graag zijn eigen eten verbouwd, of daar interesse in heeft. In het laatste geval zal Vegetables from an Italian Garden je zeker over kunnen halen!

€ 25,99

Levering via bol.com

  • ISBN: 9780714860800
  • Hardback Gebonden
  • Pagina's: 431 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2011