Van het varken

Een bijzonder boek dat een ode brengt aan het varken. Niet alleen met recepten, maar ook met achtergrond en vooral passie.

Cover van Van het varken

Van het varken is een bijzonder kookboek. Het is een kookboek dat naast de receptuur veel verteld over het varken zelf. Een kookboek wat gemaakt is met een passie voor het varken. Een boek dat ook verteld over de mensen die met liefde met varkens werken - ze houden, fokken en ambachtelijk verwerken tot allerlei heerlijkheden.

Van het Varken is geschreven door Stéphane Reynaud, één van de beste culinaire schrijvers van dit moment. Met 150 eenvoudige en originele recepten voor worstjes, terrines, patés en stoofpotjes, allemaal van varkensvlees.

Als kleinzoon van een slager groeide Stéphane Reynaud op met vlees. Tegenwoordig is dat te zien aan zijn kookboeken en zijn restaurant Villa9trois in Parijs. Het restaurant is geheel gespecialiseerd in varkensvlees.

€ 24,95

Levering via bol.com

Van het varken is een kookboek van Stéphane Reynaud.

  • ISBN: 9789058976123
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 367 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2006