Under Pressure is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt
Under Pressure van topchef Thomas Keller laat ons zien hoe de sous vide kooktechniek geperfectioneerd wordt.
Sous vide is een kooktechniek die gebruikmaakt van in luchtdichte plastic zakken verpakt vlees (of ander voedsel zoals vis) dat op laag vuur gekookt wordt.
De smaak en precisie van de sous vide techniek kan door andere kookmethodes niet geevenaard worden. Door de exacte controle over temperatuur en tijd wordt sous vide in veel toprestaurants gebruikt.
Thomas Keller behandeld verschillende voedselsoorten. Vlees, vis, groenten en zelfs fruit worden behandeld. Hij laat de opmerkelijke resultaten zien van het op laag vuur garen van groenten en fruit met de sous vide techniek. De felle kleur wordt behouden en interessante texturen worden bereikt. Ook vis profiteert enorm van lage temperaturen, juist vanwege de precisie die nodig is bij het bereiken van de juiste gaarheid. Natuurlijk worden ook de verschillende vleessoorten uitgebreid behandeld.
Under Pressure, Cooking Sous Vide is het belangrijkste kookboek over deze techniek. Thomas Keller, bekend van het beroemde restaurant The French Laundry, heeft de techniek geprefectioneerd en deelt in dit boek zijn ervaring. Onmisbaar voor professionele chefs.
€ 47,02
Levering via bol.com
Under Pressure, Cooking Sous Vide is een kookboek van Thomas Keller.