Mastering The Art of French Cooking

Leer koken als Julia Child. Mastering The Art of French Cooking is haar absolute bestseller (al in 49e druk) met recepten als boeuf bourguignon, bouillabaisse en haar gebraden kip in Franse stijl.

Cover van Mastering The Art of French Cooking

Het boek Mastering the Art of French Cooking van Julia Child beschrijft culinair haar verblijf in Frankrijk, waar ze enige tijd gewoond heeft.
 
Een kookboek vol smaakvolle recepten die populair waren in de tijd dat het boek in druk ging in 1961. Veel boter, bacon en zelfs gerechten met ganzenvet worden door Child beschreven.
 
Hoewel de huidige tijdsgeest anders denkt over veel van deze ingredienten is het boek een regelrechte klassieker die de Franse keuken in Amerika bekend heeft gemaakt.
 
Momenteel is het boek in de aandacht door de film Julie and Julia, welke het verhaal verteld van Julie - een blogster - die iedere dag kookt uit de boeken van Julia Child. Julia Child wordt hier gespeeld door Meryl Streep.

€ 28,05

Levering via bol.com

Mastering The Art of French Cooking is een kookboek van Julia Child.

  • ISBN: 9780375413407
  • Hardbound Gebonden
  • Pagina's: 684 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2009