Een waardig collecters item, waarvan iedereen beter gaat koken.
De drie culinaire naslagwerken van Uitgeverij Homarus zijn nu gezamelijk verkrijgbaar in een box. In de box zitten de volgende drie boeken:
De Basis is het allereerste boek dat Uitgeverij Homarus uitbracht.
Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben.
Het Product behandeld vele verschillende ingredienten. Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul? Naast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod. Ganzenlever, hopscheuten, kalfszwezeriken, langoustines, jakobsschelpen, tarbot en meer. Een totaal van 145 producten met hun 'beste' bereidingswijze.
Het Gerecht behandeld de kennis uit de eerste twee boeken en past deze toe in 150 heerlijke gerechten. Elk recept is origineel, het zijn geen moderne of 'makkelijke' varianten van de klassiekers maar volwaardige, overheerlijke receptenwaarvan de makers vinden dat iedere kok ze moet kunnen maken. Daarnaast bevat dit laatste deel veel achtergrondinformatie over bijvoorbeeld combinaties van ingredienten en sausen.
Een waardig collecters item, waarvan je beter gaat koken, beter kan experimenteren en de juiste basis hebt voor een geslaagde maaltijd.
€ 59,95
Levering via bol.com
Homarus box de basis, het product, het gerecht (verzamelbox) is een kookboek van Filip Verheyden.