De complete Indonesische keuken

785 authentieke recepten van de verschillende eilanden

Cover van De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er is verschenen over de keuken van de ruim dertienduizend eilanden die samen de ‘Gordel van Smaragd’ vormen.

De Indonesische keuken is een veelzijdige verzameling van regionale en plaatselijke keukens die nauwelijks onder een noemer te vatten zijn. Lonny heeft talloze authentieke recepten van zijn eigen familie opgetekend en vele recepten verzameld tijdens zijn reizen over de verschillende eilanden.

De recepten zijn per eiland en per hoofdingrediënt samengebracht. De achtergrondinformatie geeft een mooi overzicht van de veelzijdigheid en diversiteit van deze keuken.

Lonny schreef dit boek na drie jaar uitgebreide research door heel Indonesië.

Babi Kecap met groene paprika en rode peper:

€ 139,95

Levering via bol.com

De complete Indonesische keuken is een kookboek van Lonnie Gerungan.

  • ISBN: 9789021549811
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 440 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2011