I LOVE this book. It’s inspiring, invigorating, and damned fun to spend time inside the mind of ‘big picture’ cooking. I’m Hungry! - (Adam Savage, co-host van MythBusters)
Bent je een innovatieve kok, die koken ziet als een uiting van creativiteit in plaats van alleen het volgen van recepten? Ben je geïnteresseerd in de wetenschap achter ons voedsel? Wilt u leren waarom sommige recepten werken en anderen niet?
Cooking for Geeks is een ode aan vindingrijkheid en nerdy creativiteit in de keuken. Een intrigerend kookboek en een uitstekende bron voor inspiratie voor als je eens net wat anders op tafel wil zetten.
Daarnaast wordt er veel geexperimenteerd om vragen op sommige standaarden in de keuken te krijgen. Waarom bak je sommige dingen op 175 graden terwijl anderen om 220 graden vragen? Ooit over nagedacht?
En wat gebeurd er met de 180 graden - pizza als je hem in een hetere over van 540 graden zet? Jeff Potter "overklokt" zijn oven en probeert het uit!
Cooking for Nerds bevat inzichten van onderzoekers en voedingswetenschappers als Harold McGee, interviews met Adam Savage en de chemicus Herve This, en zelfs een strip uit xkcd.com
Kort samengevat: Real Science, Great Hacks, and Good Food
€ 27,00
Levering via bol.com