River Cottage Handbook No. 3 - Bread - geschreven door Daniel Stevens
Brood is het onderwerp van het derde River Cottage Handbook. Daniel Stevens, chef-kok bij River Cottage, beschrijft en verklaart alle ins en outs van het bakken van brood. Stevens heeft maar één missie; mensen inspireren zelf brood te bakken en de kant-en-gesneden fabrieksbroden te verlaten.
Het handboek begint met een korte geschiedenis van brood en broodcultuur. Hierna worden de ingredienten, meel, gist, zout, water en een vetstof, besproken. Ook de wetenschap achter de processen wordt niet vergeten.
River Cottage Bread bevat 60 recepten, van de eenvoudige witte brood, bekende klassiekers zoals ciabatta en naan tot nieuwe uitdagingen voor de (thuis)kok. Aardappelbrood, je eigengemaakte tortilla's, croissants en nog veel meer.
Het handboek bevat full-colour fotografie, eenvoudige diagrammen, en zelfs instructies voor het bouwen van een eigen broodoven. Gedrukt op mooi papier met een stevige kaft.
€ 16,38
Levering via bol.com