Bouchon

Bouchon is made in the spirit of the original bistro, the spirit of embracing you... restoring you and making you happy (Thomas Keller)

Cover van Bouchon

Bouchon is een boek over het gelijknamige restaurant van chefkok Thomas Keller. Het restaurant Bouchon, in Napa Valley Californië, is gemodelleerd naar de Parijse bistro's en serveert eenvoudige, maar heerlijke gerechten. Thomas Keller heeft ooit eens gezegd dat hij het restaurant geopend had omdat hij een plek wilde hebben waar hij naar een dag werken in The Franch Laundry (ook een restaurant van Keller) rustig van een heerlijke maaltijd kon genieten.

Bouchon is gemaakt naar een Franse bistro. Na een dag werken beurt de bistro je weer op, brengt je tot rust en maakt je gelukkig. In Amerika stond een bistro echter gelijk aan 'casual' eten, snel en goedkoop. Keller heeft met Bouchon bewezen dat bistro-food wel degelijk de waarden uitstraalde die hij voor ogen had. Zowel het restaurant als het boek hebben al vele prijzen gewonnen!

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt. In het boek zijn veel close-up foto's van de kenmerkende gerechten te vinden. Ook zijn er een aantal actiefoto's uit de keuken en de bereiding van de gerechten.

Bouchon

€ 34,99

Levering via bol.com

  • ISBN: 9781579652395
  • Hardback Gebonden
  • Pagina's: 341 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2004