de beste en overzichtelijkste gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren
Rick Stein staat bekend om zijn visgerechten. Vele boeken staan inmiddels op zijn naam, en ook bij de BBC is hij een graag geziene presentator.
Zijn passie voor vis heeft al vele mensen geinspireerd ook meer met vis in de keuken te gaan doen. Hij heeft zelfs zijn eigen kookschool geheel aan vis gewijd.
Verse Vis is voor de kookliefhebber de visbijbel. Dit boek deelt alle kennis en expertise van Stein en bevat 200 van beproefde visrecepten.
Het is verdeeld in drie afzonderlijke delen: Technieken, Recepten en een encyclopedische A tot Z van Vis. Het hoofdstuk Technieken omvat alle belangrijke voorbereiding en de kookmethodes voor elk type vis (denk aan ronde- en platte vissen, maar ook schelp- en schaaldieren etc. ). Het A-Z van Vis is een uitgebreide encyclopedie van vis en schaal-en schelpdieren - met inbegrip van de Amerikaanse, Australische en Europese vis.
De receptuur in Verse Vis is verdeeld over 7 hoofdstukken. Het bevat alle belangrijke basisrecepten alsmede vernieuwende en enkele beproefde toprecepten die we al eerder bij Stein gezien hadden.
Een bijzonder sterk boek over vis en visrecepten. Met praktische adviezen, stap-voor-staptechnieken en de lekkerste recepten.
€ 32,50
Levering via bol.com
Verse vis is een kookboek van Rick Stein.