Een heerlijk kookboek uit de Turks-Amsterdamse keuken van Meliha Genco
Meliha Genco runt samen met haar man Mehmet een bijzondere supermarkt annex slagerij in Amsterdam.
Koken werd Meliha met de paplepel ingegoten in haar geboortestad Gaziantep; het is haar lust en haar leven. Naarmate de populariteit van de mediterrane keuken in ons land toeneemt, bereidt ook de klantenkring van de Genco's en andere Turkse ondernemers zich steeds verder uit. Meliha Genco weet dan ook uit ervaring dat maar weinig Nederlandse klanten weten hoe ze gerechten uit de Turkse keuken moeten bereiden en welke tradities en verhalen daarbij horen.
In Verse munt, lamsbout en baklava deelt Meliha een aantal van haar beste recepten met ons. Hiermee kan iedereen voortaan thuis zelf aan de slag met ingrediënten als bulgur, lamsvlees, mispels en kweeperen. Net als olijfolie, verse munt, geitenkaas en al die andere populaire mediterrane producten vormen ze onderdeel van het overweldigende assortiment van de Turkse supermarkten van de familie Genco, die al ruim twintig jaar een begrip zijn in onze hoofdstad.
€ 7,90
Levering via bol.com