Think about the meat that you eat. Is it good enough? Good enough to bring you pleasure every time you eat it? Could it, should it be better? Are you among the millions of consumers putting pressure on farmers to produce mountains of cheap meat of dubious quality, by dubious means? Perhaps it would make sense to spend a little more on it, a little less often. Or to buy cheaper cuts of better meat.
The River Cottage Meat Book van Hugh Fearnly-Whittingstall is een uitgebreid boek dat veel meer is dan een vleeskookboek alleen. Het is vooral ook een handboek voor (thuis)slagers, inclusief plaatjes en duidelijke beschrijving van de technieken.
Daarnaast is het Hugh weer gelukt om zonder ongefundeerde meningen een duidelijk manifest van verantwoord vlees kopen en eten te maken. Een zeer goed boek. Over eten, dieren en een gezonde levensstijl.
Winnaar van 2 James Beard Awards, Beste Kookboek van het Jaar en Beste boek over 1 onderwerp.
€ 38,99
Levering via bol.com
The River Cottage Meat Book is een kookboek van Hugh Fearnley-Whittingstall.