A Taste Of Spain In America
Eenvoudige ingrediënten bereid op een eenvoudige manier - dat is de beste manier om uw dagelijkse maaltijd naar een hoger niveau te brengen
Tapas is een kookboek helemaal gewijd aan de heerlijke kleine gerechten. In totaal beslaat dit kookboek meer dan 100 verschillende Spaanse tapas.
De hoofdstukken in Tapas zijn gebaseerd op de karakteristieke ingrediënten uit de kleine hapjes. Ingrediënt voor ingredient leer je makkelijk zelf de authentieke en smaakvolle hapjes te maken.
Ieder gerecht wordt ook aangeduid met de Spaanse naam, als een boventitel. In zijn prettige teksten (Engelstalig) verteld Jose Andres stap voor stap hoe je de tapas het beste bereid. Tussen de regels door merk je de levende culinaire traditie op, hoeveel Andres van de Spaanse keuken houdt, en hoeveel plezier hij in zijn werk heeft. En José Andres geeft bij veel gerechten tips over de juiste ingrediënten die de smaak authentieker maken.
Hoofdstukindeling
Olijven en olijfolie, tomaten, aardappelen, champignons, peulvruchten, paprika en pepers, andere groenten, citrus, knoflook en uien, rijst, kaas en eieren, vis, schelpdier, kip, varkensvlees, overig vlees
€ 29,99
Levering via bol.com
Tapas is een kookboek van Jose Andres.