Dit boek gaat verder waar eerdere boeken van Ruth en Rose stopten en draait om de seizoensgebonden producten.
Ruth Rogers en Rose Gray hebben een vastberaden duidelijke visie op hoe voedsel gekookt moeten worden: ze nemen grote zorg over de ingrediënten en koken ze zo eenvoudig mogelijk. The River Cafe Cookbook Green heeft dit wederom als uitgangspunt, maar gaat verder waar eerdere boeken stopten en draait om de seizoensgebonden producten.
Volgens de schrijfsters van het River Cafe komen groenten en andere ingredienten alleen in de juiste seizoenen geheel tot hun recht. Onderverdeeld in maanden, bekijken de twaalf hoofdstukken welke groenten, kruiden, bladeren, paddestoelen en fruit dan op hun best zijn. Ok bevat het kookboek informatie over hoe ze zijn gegroeid, welke kenmerken per ras verschillen en natuurlijk hoe alles het best te bereiden is.
De focus ligt ook op biologische producten, iets waarin Ruth en Rose hartstochtelijk in geloven. Vlees en vis zijn zeker opgenomen in het boek, maar de nadruk ligt hier veel meer op groenten en pasta's.
€ 28,00
Levering via bol.com
River Cafe Cookbook Green is een kookboek van Ruth Rogers.