Een kruising tussen een kook- en doe-het-zelfboek
Benieuwd naar de beriedingswijze van kaas, en het weleens zelf willen maken? Of worst, enig idee hoe dat gaat? Ijs maken zonder dat je zelf een ijsmachine hebt?
In Home Made, het doe-het-zelf kookboek van Yvette van Boven wordt het allemaal beschreven. In zeer duidelijke taal en met veel ondersteunende foto's zodat iedereen het zelf kan. Dankzij dit boek bouwt u zelf in enkele minuten een heuze rookoven van aluminiumfolie.
Zo leert u allerlei producten zelf kunt bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft voor dure en ingewikkelde apparaten. Na de uitleg volgen inspirerende recepten die tot experimenteren noden.
Home Made begint in de ochtend en werkt zichzelf al kokend de dag door. Van de middag – thee maken, taart bakken – naar het aperitief: zelf drank maken, de hapjes voor erbij. En van de avond – het diner, de kaas, het dessert – door naar de nacht: mosterd, ketchup en mayonaise maken voor wie laat is doorgegaan. Zelfs de hond wordt niet vergeten!
Achter in Home Made staan menu’s waarin de recepten te combineren zijn tot diners en buffetten voor allerlei gelegenheden.
€ 34,95
Levering via bol.com