Het Seizoenskookboek is een verzameling van de beste recepten uit Donna Hay magazine
Koken met de seizoenen is eigenlijk nooit echt weg geweest, maar tegenwoordig krijgt het weer volop aandacht. De aandacht die het verdiend, want groente in het juiste seizoen is voller van smaak, mooier van kleur en kost veel minder energie om te produceren. Een heel logische keuze dus.
In de lente hebben we de lekkerste verse salades, picknicks en de eerste asperges. De zomer is rijk, met heerlijke groenten, vis en tegen juli de sappigste volrijpe vruchten en bessen. De herfst brengt haar volle soepen en stevige aardse groenten, de winter maakt het jaar compleet met langzame stoofschotels, boerenkool en donker bier.
Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en verse ingrediënten. Donna Hay haalt er met de gerechten uit haar Seizoenskookboek absoluut het beste uit. Het hele jaar genieten van heerlijk eten. Zo kunt u het hele jaar door bijpassende gerechten klaarmaken.
De recepten uit het Donna Hay seizoenskookboek zijn afkomstig uit het Donna Hay Magazine. Het boek is mooi groot van formaat en bevat prachtige full colour foto's die de receptuur goed weergeven en de seizoenen benadrukken.
Over Donna Hay:
Donna Hay is de bekendste auteur van kookboeken van Australië en staat internationaal bekend om haar kookboeken en haar eigen kooktijdschrift. Ze heeft een herkenbare, frisse stijl. Wereldwijd zijn er al meer dan 3,8 miljoen boeken van haar verkocht.
€ 36,50
Levering via bol.com