De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks en iedereen die graag en vaak in de keuken staat

Cover van De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. In 1938 werd de Larousse voor het eerst gedrukt en concentreerde het zich eigenlijk alleen op de traditionele Franse keuken. Door de jaren heen is de Larousse aangepast. Deze volledig herziene en geactualiseerde editie erkent de vele veranderingen die zich hebben voorgedaan in de culinaire wereld. Het heeft een bredere focus, met informatie over voeding, culinaire technieken en chef-koks uit de hele wereld.

De lemma's variëren in lengte van een paar zinnen tot meerdere pagina's. Zij bestrijken soorten voedsel, kooktechnieken, beroemde chefs, culinaire banen, landen en instrumenten voor in de keuken.

Met de nieuwste versie bevat de Larousse ook de laatste trends en kooktechnieken zoals moleculaire gastronomie. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.

€ 129,00

Levering via bol.com

  • ISBN: 9789021530369
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 994 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2008