Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.
De Banketbakker is de culinaire biografie van Cees Holtkamp van Patisserie Holtkamp uit Amsterdam. Het kookboek is gevuld met meer dan 300 recepten van deze klassiek geschoolde banketbakker. De garnalenkroketten en de kalfskroketjes ontbreken natuurlijk niet, maar ook een Tarte Tatin, een chipolatapudding en een heerlijke speculaaspop staan in hun beste vorm als receptuur in dit boek.
Het bevat allemaal recepten die banketbakkers met een klassieke opleiding tot in de puntjes moeten beheersen, maar Cees Holtkamp heeft de recepten zo aangepast dat ze voor iedereen toegankelijk worden. De lekkerste kroketten, koekjes en desserts maak je nu zelf, met behulp van dit prachtige kookboek.
De eerste druk van De Banketbakker was snel uitverkocht, een echte bestseller, gelukkig is de tweede druk inmiddels verkrijgbaar.
€ 35,00
Levering via bol.com